Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Συνάντηση Αντιδημάρχου κ.Θεοδώρου Αλέξανδρου με φορείς για την ομαλή διεξαγωγή της 13 Ανάβασης Κύμης!


Ανοιχτή συνάντηση με όλους τους φορείς της περιοχής μας έκανε την Τρίτη 21/04/2015 ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου θέλοντας να ρυθμίσει τα πάντα ώστε
το θέαμα της φετινής ανάβασης να είναι καλύτερο και με μεγαλύτερη ασφάλεια από κάθε άλλη χρονιά! Αυτό ήρθε να μας το επιβεβαιώσει ο κ. Χιωτίδης Δημήτρης Πρόεδρος της διοργανώτριας  αρχής ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμαρχος  Θανάσης Μπουραντας και ο Αντιδήμαρχος  Κύμης  κ.Θεοδώρου Αλέξανδρος  αγκάλιασαν  και στήριξαν το θεσμό από την πρώτη στιγμή διακρίνοντας την ιδία ίσως  και περισσότερη αγάπη  για να επιτευχτεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο κ.Χιωτιδης  ανέφερε πως αρωγοί αυτής της διοργάνωσης είναι οι  φορείς : Αστυνομία-Πυροσβεστική-Λιμενικό-Νοσοκομείο-ΕΚΑΒ-Ερυθρός Σταυρός-Λιμενικό Ταμείο,  οι οποίοι κάθε χρόνο καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλίσουν την ασφαλή διεξαγωγή  του αγώνα.       Η συζήτηση συνεχίστηκε με διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις σε κάθε φορέα ξεχωριστά .Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος παραχωρήθηκε όλο το κομμάτι του καινούργιου λιμένα στη παράλια της Κύμης για παρκινγκ πράγμα που θα διευκολύνει απίστευτα όλους εμάς που θέλουμε να απολαύσουμε  το θέαμα της ανάβασης!
Τέλος ο Αντιδήμαρχος κ.Θεοδωρου αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν ανανέωσε το ραντεβού  για της  2-3 Μαΐου στην Ανάβαση της Κύμης που πλέον έχει χαρακτηριστεί  γιορτή  του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την περιοχή μας!