Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Καθυστερημένες ευαισθησίες!!!!


Απόσπασμα από την επιστολή των Νέων Οριζόντων με πολλά ερωτηματικά.

«……Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε δώσει όρκο τιμής για την επισκευή του σχολειού και είχε ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για την εύρεση πόρων αναφορικά με την επισκευή του.
Παράλληλα υπήρχε σχέδιο από το Δήμο για την προστασία του κτιρίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα  ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα…..»

Από την επιστολή προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα:
Αρχικά για ποιο χειμώνα μιλούν? Αφου είχαν δεσμευτεί ότι θα είναι έτοιμο την νέα σχολική χρονιά τον Σεπτέμβριο του 2014???Άρα οι υποσχέσεις ήταν κινήσεις εντυπωσιασμού? Στάχτη στα ματιά των γονιών που καλούσαν και ξανά καλούσαν σε ενημερωτικές συγκεντρώσεις εντελώς τυχαία προεκλογικά  και διαλαλούσαν πράγματα ανύπαρκτα??? Επειδή δεν εξέλεγει τελικά η παράταξη τους τα παράτησαν ?Και η ευαισθησία που τόσο καιρό έδειχναν? Και οι υποσχέσεις που είχε δώσει όρκο?Γιατί ενημέρωναν μέχρι πρόσφατα ότι είχαν γίνει αποτυπώσεις και μελέτες και οι υπηρεσίες δηλώνουν άγνοια? Γιατί σε ερώτηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απάντησαν ότι δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια λόγο έλλειψης χρημάτων και στους γονείς έλεγαν  ότι δε θα δεχτούν ούτε 100 ευρώ δωρεά και ότι έχουν βρει πόρους ?
Και έρχεσαι  να δημιουργήσεις σήμερα κλίμα αντιπολίτευσης με το Σχολείο-Μνημείο-Υπουργείο Πολιτισμού- Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων  και να κάνεις λόγο για ευαισθησιες….Τις οποίες ευαισθησίες δεν επέδειξες όταν οικοδομούσες στα 20μετρα από το σχολειο(το αποτέλεσμα της οικοδομής το βλέπουμε μέχρι σήμερα για την νομιμότητα του…) και το απομάκρυνες τόσο στα χαρτιά από την τότε οικοδομή που το είχες φτάσει στην πλατειά???
Η ΝΕΑ Δημοτική Αρχή παρακάλεσε να προσκομίσετε κύριε επικεφαλή της αντιπολίτευσης όλες τις μελέτες που λέτε ότι έχετε κάνει για να επισπευστεί ο χρόνος ανέγερσης αλλά και πάλι αδρανεια…. Μέχρι σήμερα σας περιμένουν ….. Και όταν λέμε για μελέτες εννοούμε του σχολειού και όχι παραπλεύρων χωραφιών που έχετε εύκαιρες ….ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
 Και για το τέλος εάν είχατε όπως δηλώνεται ευαισθησίες για το θέμα,  ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ  ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ(ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΑΣ ΧΑΡΤΙΑ!!!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!