Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΚΥΡΙΑ με τα όλα της....Και με τις υπογραφές της...!!!


Με μια απλή υπογραφή πρώην αντιδήμαρχος έδινε άδειες για καντίνες στις στροφές της ανάβασης ,σαν άλλη αυτοκράτειρα που έκανε ότι ήθελε λες και ήταν τσιφλίκι της όλη η περιοχή!
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι με τι ιδιότητα έδινε τις άδειες ?πως είχε κοστολογηθεί η ταρίφα? Με τι κριτήρια η ταρίφα άλλαζε ανάλογα με τη στροφή (δηλαδή η Κ7στροφη είχε 250€ και η Κ10 350€)και το βασικότερο, έδινε άδειες σε ιδιοκτήτες οικοπέδων για το τι θα βάλουν μέσα στο χωράφι τους? Ως  τι? Υπάρχει κάποιος νόμος ?Είναι καινούργιος και δεν τον ξέρουμε? νομιμοποιούσε με μια υπογραφή της μια παράνομη από τη φύση της διαδικασία??
Μέσα σε όλα αυτά αξίζει να αναφερθεί  πως η πολυμήχανη παλαια δημοτική αρχή είχε ένα μπλοκ αποδείξεων για όλα!!!Το γνωστό αθεώρητο μπακαλομπλοκ που κάθε ψιλικατζής που σέβεται τον εαυτό του έχει πάντα στο συρτάρι του!καντινες, λαϊκές και ότι άλλο προέκυπτε κοβόταν από ένα και μοναδικό αθεώρητο μπλοκ!!!!
Ας αφυπνίσει κάποιος την Νέα δημοτική αρχή να ξεκινήσει να κόβει εισιτήρια στους επισκέπτες  στην αφετηρία  για το θέαμα που προσφέρει η Ανάβαση γιατί είναι το μονο που δεν καθιερώθηκε τόσα χρόνια για να ενισχυθεί ο Δήμος ????!!!!
Υπομονή και σε λίγες μέρες μέρες θα ξέρουμε ποσό ακριβά στοίχιζε η ανάβαση στην Κύμη  όλα αυτά τα χρόνια και ποσό θα στοιχίσει φέτος!!!